Finja Betong FInja - Logga.png

Finja - Board.png

Vårt fokus är murat och putsat byggande och vi levererar material för att bygga brand- och fuktsäkra byggnader med lång livslängd och god ekonomi. Vårt utbud av produkter är stort och omfattar allt klinkerblock, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement.

På finja.se hittar du information och dokument som svarar på dina frågor och ger dig hjälp inför ditt byggprojekt. I vårt dokumentarkiv hittar du exempelvis produktblad, ritningar, byggvaru- och prestandadeklarationer samt arbetsanvisningar. På vår hemsida samlar vi även en rad rörliga arbetsanvisningar som steg för steg visar hur du renoverar badrum, bygger garage och hus med våra produkter. Självklart finner du även vårt digitala verktyg produkt-väljare och mängdberäknare för golv som tillsammans med våra nya säckar med informativa symboler underlättar ditt val av golvprodukt och ger dig korrekt mängd för ditt projekt.

Hos oss finner du även konceptlösningar. Ett exempel på detta är Mursystem Exakt som med sina innovativa komponenter på ett förtjänstfullt vis förenklar ditt murningsarbete. Mursystemet möjliggör rationellt uppförande av välisolerade byggnader.

www.finja.se/entreprenor

Finjas nya golvsäckar - Lätt att välja rätt