Jackon Resurs 2@300x.png

Toppbild Thermomur.jpg

Jackon är en av Europas ledande producenter av isolering, byggsystem och specialprodukter i expanderad (EPS) och extruderad (XPS) polystyren till byggbranschen. Våra största varumärken är Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur®, Thermodrän®, Siroc® Kantelement och Jackon Våtrum (Jackoboard®).

Hur kan vi hjälpa dig?

Letar du efter monteringsanvisningar, tekniska tabeller eller konstruktionslösningar hittar du dessa dokument på jackon.se/dokumentation under produkten i fråga.

Vill du diskutera ditt projekt med kunnig teknisk personal som vet vad de pratar om är du välkommen att kontakta Jackons tekniska kundservice. Vi hjälper dig med alla tekniska och praktiska frågor. Behöver du hjälp till att mängda ett projekt? Att välja den lösningen som passar bäst för dig? Eller håller du kanske på med ett specialprojekt? Inga problem, vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar perfekt för dig. Special är vår specialitet.

Du är självklart också välkommen att kontakta en av våra distriktschefer eller kundcenter.

Lätta lösningar för ett bättre klimat

Vill du veta mer om hur vi arbetar med utveckling för energibesparing och miljöanpassade lösningar kan du läsa mer på jackon.se/miljökvalitet. Här finner du också våra ISO certifikat, säkerhetsdatablad och andra relevanta dokumentationer.