Lindab Lindab - Logga.png

Lindab Board.jpg

Lindab är ett klassiskt svenskt företag som skapat byggkomponenter i tunnplåt i 60 år. Genom alla år har vi kontinuerligt skapat förbättringar till förmån för hela plåt- och byggbranschen. För bättre och hållbarare material, och för allt enklare och mer funktionella lösningar, såsom klicktaket och de lättmonterade takavvattningssystemen. I dag kan vi erbjuda dig ett komplett sortiment av svensktillverkade byggkomponenter som är enkla att arbeta med, och som håller en ledande kvalité i alla avseenden.

Med Lindabs ledande sortiment av byggkomponenter får du inte bara ett hus med ett vackert yttre. Du får också ett hus som håller för framtiden. Varje produkt, systemlösning och detalj är nämligen designad och utvecklad för att år ut och år in, stå emot det varierande nordiska klimatet. I produktsortimentet hittar du allt för ditt byggprojekt, såsom takplåt och taksäkerhet, takavvattningssystem, stålreglar och tillbehör.

Att välja tak är en stor sak, och inget du vill behöva göra mer än en gång. Därför är det mycket viktigt att du väljer ett tak som lever upp till dina önskemål och krav, år efter år. Vi erbjuder åtta olika takprofiler som passar olika typer av byggnader och önskemål.

Eftersom vi lovar att vi erbjuder plåttak med lång hållbarhet samt har en bra motståndskraft för påväxt, så vågar vi också lämna generösa garantier.

http://www.lindab.com

Bild 1 Bolist.jpg

Monteringsanvisningar

Monteringsanvisningar för takpannor, takplåt, takavvattning och taksäkerhet!