Skeppshultstegen Skeppshultstegen - Logga.png

Skeppshult Board.jpg

Ställningar för proffsen från Skeppshultstegen

Skeppshultstegen lanserar en helt ny och egen serie av proffsställningar. Modellen finns dels som hantverksställning med hopfällbar basmodul som kan byggas upp till 5,8 meters plattformshöjd samt en serie av rullställningar med längd på 185 och 245 cm och bredd på 75 och 135 cm. Rullställningen finns med plattformshöjd från 2,2 meter och upp till 8,2 meter för utomhusmontering.

Båda modeller säljs helt kompletta enligt AFS 2013:4 och behöver inte kompletteras med några komponenter för att uppfylla Arbetsmiljöverkets krav. Din Bolisthandlare tar hem de här ställningarna inom några dagar eller så kan Skeppshultstegen skicka dem direkt ut till platsen där den ska användas.

Det här en mycket robust och lättmonterad ställning för arbete både inom- och utomhus. Hantverksställningen har hjul med gummibana vilket lämpar sig för inomhusarbeten. Den går även enkelt att flytta genom normala dörrar med sin smidiga bredd. Alla hjul är justerbara och stödbenen är teleskopiska och justerbara.

Ställningar  Board.jpg

Säkerhetsbockar för ett Bra Arbetsmiljöval

För att uppnå de krav som de stora byggbolagen ställer på sina arbetsplatser har Skeppshultstegen tagit fram arbetsbockar med säkerhetsbåge. Dessa finns i höjder från 3 steg upp till 5 steg och i tre olika modeller. För smidig transport kan bågen enkelt skruvas bort. På Bolist kan man beställa alla tre med väldigt kort leveranstid. Bocken finns med smal och bred plattform samt med industriplattformen som lämpar sig för extra smutsiga och oljiga miljöer.

Stegar Board.jpg