Om Bolist Proffs

Proffskund hos oss – en bra och trygg affär i alla projekt

Stefan Thollén, Inköpschef, Mischa Moszkowicz, Marknadschef och Magnus Hemmingberg, försäljningschef berättar på vilka sätt Bolist Logistik gynnar dig som proffskund.

-Vi pratar inte logistik för att vi tycker att det är kul att flytta en pall från ena sidan till den andra, utan för att kunna skräddarsy och digitalisera våra erbjudanden till dig som proffskund, säger Stefan Thollén, och fortätter; -Med bra logistik och digitalisering i botten, kan vi lämna unika erbjudanden till dig som proffs som vi annars inte hade kunnat.

Allt handlar om att Bolist gör vardagen enklare för dig som proffsbyggare. Tillexempel så jobbar samtliga butiker redan med flera kärnområden som de alltid erbjuder dig. Det handlar om; Leverans direkt ut till projekt, lägenhetspackat gods, beräkning/mängdning, firmatryck på kläder, offertförfrågningar, utbildning via leverantörer, kunnig personal som vet exakt vad Du behöver, alltid lågt pris på utvalt sortiment.

Samtliga Bolistsbutiker har dessutom ett helt webbaserat ordersystem, och med en leverans från ett lager istället för från 100 olika leverantörer, behöver butikerna lägga mindre tid på beställning och mottagning av varor och kan istället få mer tid till dig som proffskund. Detta medför dessutom att du kan beställa online och välja fritt bland ett stort antal artiklar – även om dessa inte är lagerförda i din butik.

-Att vara kund hos Bolist ska träffa dig rakt i hjärtat - Du är vår VIP. Digitaliseringen och logistiken är det som gör att vi kapar ledtider, sänker priser, anpassar erbjudanden och får nöjda kunder som vill stanna kvar helt enkelt, säger Magnus Hemmingberg.

-Inom bygghandeln har vi en viktig uppgift och det är att se till att leverera de mängder som behövs i takt med att arbetet går framåt. Du som proffskund ska alltid känna dig trygg med att det du beställt finns i rätt mängd, på rätt tid och till absolut bästa pris, säger Stefan Thollén och avslutar;

-Så kom gärna in till din lokala Bolistbutik och utmana oss att vara med på offerten till ditt nästa projekt.

Vi lovar att du inte blir besviken!