Takpannor och marksten

Takpannor och marksten - Board.jpg

TAKPANNOR

Hos oss hittar du ett brett sortiment av betongtakpannor i många olika färger, profiler och ytbehandlingar med en garantitid på upp till 30 år samt falsade och 2-kupiga lertegeltakpannor som är lätta att lägga.

Våra leverantörer har teknisk support som hjälper dig att dimensionera takstolar och göra hållfasthetsberäkningar. Glöm inte heller taktsäkerheten, stäm av regelverket.

Avståndet mellan bärläkten anpassas efter den pannan du har valt. Vi hjälper dig med vilken underlagsduk som passar just ditt tak. Olika tak kräver olika typer av underlagsdukar beroende på material och taklutning, stäm av med din Bolist-handlare så du väljer rätt

Marksten

Vår betongbaserade marksten går att få i massor av olika former, alltifrån kvadrat, rektangel, rund, sexkantig och så vidare. Den finns i många olika färger och i varierande grad av patinering. Vi har även ett brett sortiment av natursten i flera olika färger, strukturer och typer av ytor.

Utkört direkt till ditt byggprojekt

Marksten och alla tänkbara tillbehör som exempelvis fogsand och lämpliga verktyg hittar du självklart hos oss och du väljer själv om du vill hämta allt material direkt hos din BOLIST-butik eller om du hellre vill ha allt utkört direkt till ditt byggprojekt.

Klicka på en leverantör för att läsa mer om dem och deras sortiment!

Våra leverantörer