Träbaserade skivmaterial

Träbaserade skivmaterial - Board.jpg

Vi tillhandahåller ett brett sortiment av olika typer av skivmaterial för alla möjliga användningsområden. Vårt breda sortiment klarar de flesta miljöbedömningarna, så som BASTA, Byggvarubedömningen och Sunda hus.

Leverans direkt till ditt projekt!
Du kan alltid få hjälp med beräkning och mängdning hos någon av våra experter. Gör sedan din beställning och få det levererat direkt ut till ditt projekt.

Vårt sortiment:


Plywood
Vi har plywood för dig oavsett projekt. Hos oss hittar du ett brett sortiment av konstruktionsplywood, blindbottenplywood, emballageplywood, spårad plywood och snickeriplywood.

Formplywood
Formplywood till både enklare men även mer krävande formgjutningar. Hitta skivor avsedda för alla möjliga användningsområden, från utomhusbruk till beklädning för tak, vägg och golv.

MDF
Till inredningssnickerier och möbler har vi MDF, som är lämplig att fanéra och måla på. Den är lätt att bearbeta och lämpar sig för dekorfräsning i ytan.

Spånskivor
Vi har spånskivor som är passande för mängder av användningsområden, så som väggbeklädnad, avskärmningar, möbelindustrin, golv och hyllplan.

OSB
Beställ skivorna från oss och få dem levererade med undermått för att underlätta montering med föreskriven rörelsefog, minst 3 mm.

Board
Allt från hårda skivor för skydd och emballage till oljehärdade alternativ när det ställs högre krav på hållfasthet och fuktbeständighet.

Bänkskivor och Limfog
Massiva skivor tillverkade av sammanlimmade fingerskarvade stavar av ek, bok, valnöt och furu.

Fibercementskivor
Mångsidig byggskiva som kan användas i såväl invändiga som utvändiga applikationer. Skivan har utmärkta egenskaper att motstå brand, fukt, buller, stötar och slag.

Våtrumsskivor
Våtrumskivor konstruerade för att användas på väggar i bad- och våtrum. Godkända enligt Boverkets byggstandard samt snabb och enkel montering.

Klicka på en leverantör för att läsa mer om dem och deras sortiment!

Våra leverantörer